OVERBLIK: Mine bedste artikler

Af Nicolai Sabro d. 27. november 2014

   

Se alle mine bedste skriv på TrunkTrunk – klik på billedet

Jeg har siden november 2011 skrevet over 400 artikler. Korte som lange. Nogle har taget fem minutter. Andre har taget op i mod 15 timer. Nogle har været baseret ud fra et interview, jeg har selv har lavet. Andre er lavet ud fra timevis af research og bunkevis af noter.

Nu har jeg har samlet de bedste af dem på TrunkTrunk, hvor jeg løbende vil opdatere mit portfolie, med det bedste jeg laver. Følg endelig med, og tag dog et kig, nu hvor du har klikket dig herind. Du skal blot trykke på billedet forneden.

Se alle mine bedste skriv på TrunkTrunk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.