Kom helt tæt på VM i kvindehåndbold

Af Nicolai Sabro d. 13. juli 2015

   

VM i kvindehåndbold nærmer sig. Det afholdes mellem den 5. og den 20. december i Danmark. Blandt de fire værstbyer er Næstved, som den eneste by øst for Jylland.

I den forbindelse bliver der naturligvis et hav af turister, ligeså vel som at hele verdenspressen også vil være til stede. Og lige netop det sidste er, for mig, det mest interessante.

Jeg vil være journalist, når jeg engang er færdig med gymnasiet, men jeg prøver mig allerede af i faget, og sammen med Næstved Ungdomsskole har jeg nu fået til opgave, at finde et ungt hold med samme ambition, der har lyst til at være journalister for en slutrunde – og lidt mere – og tilslutte sig de tonsvis af medier, der kommer til Næstved for at dække slutrunden.

Opgaven og mængden definerer vi mere eller mindre selv, når vi har samlet holdet af “young reporters”. Så om det bliver artikelskrivning, radio eller tv, vi laver, kan du selv have indflydelse på, hvis du vil være med.

Arbejdet vil foregå allerede fra efteråret, hvor vi vil lave optakt til slutrunden, men vi vil i den grad også dække slutrunden, mens den er i gang – selv fra hallen.

Arbejdet er som udgangspunkt frivilligt, og kræver nysgerrighed, en vis håndboldviden, gå-på-mod samt kreativitet.

Hvis du vil være en af “young reporters” så skriv en mail til mig på ns@nicolaisabro.dk, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Inkludér gerne lidt information om dig selv i mailen, fortæl hvorfor det skal være dig, og hvad du nu ellers finder relevant.

OBS: Det er ikke et krav at være fra Næstved eller omegn. Så længe, at du har muligheden for at komme til Næstved, når vi skal arbejde, kan du være en del af holdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.