Hvem er jeg?

Hej!

Mit navn er Nicolai Sabro Hansen. Først og fremmest, tak for at du har klikket dig herind, for at lære mig bedre at kende. Jeg elsker at lære nye mennesker at kende.

Jeg er en 21 år gammel knægt fra Sydsjælland. Jeg er opvokset på landet i omegnen af Vordingborg og graduerede fra Vordingborg Gymnasium i 2016. Jeg har á to omgange boet i udlandet, og er nu flyttet til København for at følge min passion at skrive.

Jeg skriver mest om fodbold, da det er min helt store interesse, men jeg går også meget op i andre sportsgrene, film, serier, musik, gastronomi, biler mm. Det er vigtigt for mig at holde mig orienteret, og være skarp på alt hvad der rører sig.

I øjeblikket arbejder jeg for den danske appvirksomhed Tonsser, hvor jeg blev ansat på fuld tid i 2017. Tidligere har jeg stiftet og drevet D’ BOLD, samt skrevet for bl.a. BuliboldMagasinet Clasico og Tipsbladet.dk.

Ligeledes har jeg leveret freelance arbejde til den trykte del af Tipsbladet, for Næstved Ungdomsskole, hvor jeg har været tovholder for et hold af unge reportere, der dækkede VM i kvindehåndbold 2015 i værtsbyen, samt for Brøndby IF, som fodboldkommentator ved kvindernes Champions League.

Husk at følge mig på Twitter og LinkedIN.

Har du kommentarer, ris/ros, spørgsmål, brug for hjælp eller lignende, er du yderst velkommen til at smide mig en mail eller fange mig på telefonen!

God læselyst!

Mvh
Nicolai